Tala Fou

E fa'afefea ona filifili se faleuila fa'apipi'i ile puipui?Lapataiga mo faleuila fa'apipi'i ile puipui!


Taimi meli: Mati-24-2023

“Aua na ou faatauina se fale fou i le tausaga talu ai, ona amata lea ona ou teuteuina, ae ou te le malamalama lelei i le filifiliga o faleuila.”I lena taimi, sa ma nafa ma loʻu toʻalua galuega eseese teuteu fale, ma o le tiute mamafa o le filifilia ma le faʻatauina o faleuila na pa'ū i luga o oʻu tauau.

wc fa'aonaponei

I se faapuupuuga, sa ou suesue i le faleuila,faleu'u atamai, tapuni faleuila atamai, mafaleuila fa'apipi'i ile puipuiiloa uma.O lenei tusiga e fa'atatau i le fa'asoaina o le fuafuaga fa'atau o faleuila fa'apipi'i i puipui."Ou te faʻaaogaina foi lenei avanoa e suʻesuʻe ai le amataga, uiga, manatu autu mo le gauai, ma fautuaga faʻatau o faleuila faʻapipiʻi i puipui.E aoga fo’i le su’esu’eina.”

O le amataga o le faleuila fa'apipi'i ile puipui

O faletaele fa'apipi'i i puipui na afua mai i atunu'u atia'e i Europa ma e sili ona ta'uta'ua i Europa ma Ausetalia.I tausaga talu ai nei, ua faasolosolo malie ona taʻutaʻua faletaele faʻapipiʻi puipui i Saina ma ua faʻateleina le faʻalauiloaina.O le tele o fale maualuluga fa'avaomalo ua fa'aaogaina le mamanu ma le fa'apipi'iina o faleuila fa'apipi'i puipui i totonu, e foliga maualuga ma fa'alelei.

O faleuila fa'apipi'i i puipui ose mamanu fou e natia ai le tane vai o le faleuila, paipa fa'afefeteina, ma fa'amau faleuila i totonu o le puipui, ae tu'u ai na'o le nofoa faleuila ma le ipu ufiufi.

O le faletaele fa'apipi'i i puipui e iai tulaga lelei nei:

Faigofie ona fa'amama, leai ni tulimanu oti mama: E pei ona mafai ona va'aia mai le ata, o le faletaele fa'apipi'i puipui o lo'o tautau i luga o le puipui, ma le vaega pito i lalo e le fa'afeso'ota'i le eleele, o lea e leai se tulimanu mama.Pe a fufulu le fola, e mafai ona matua'i manino le fa'afu o le pefu i lalo o le puipui fa'apipi'i faleuila.

Avanoa avanoa: O le mea lea, o le tane vai, puipui, ma le paipa otaota o le faletaele o loʻo natia i totonu o le puipui, lea e mafai ona faʻasaoina avanoa i totonu o le faletaele.Matou te iloa o le faletaele avanoa i fale faʻapisinisi, aemaise lava i fale mautotogi laiti, e matua faʻatapulaʻa, ma e faigata ona fai tioata vaeluaga taʻele ona o le faʻatapulaʻa avanoa.Ae afai e faʻapipiʻi puipui, e sili atu.

E le faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o le puipui faʻapipiʻi faʻapipiʻi: pe a fai o se fola o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fola, o le tulaga o le faʻamaufaʻailoga e faʻamautu ma e le mafai ona suia i le manaʻo (O le a ou faʻamatalaina auiliili mulimuli ane), ae o le puipui faʻapipiʻi closestool e mafai ona faʻapipiʻi i soo se mea. nofoaga.O lenei fetuutuunai e mafai ai mo le mea sili i le fuafuaga o avanoa faletaele.

Fa'aitiitiga o le pisapisao: Talu ai o lo'o fa'apipi'i i le puipui puipui, o le a poloka lelei e le puipui le pisa e mafua mai i le fufuluina o kapoti.O le mea moni, e sili atu le fa'apipi'iina o kapoti puipui o le a fa'aopoopoina ai fo'i se fa'aitiitiga pisa i le va o le tane vai ma le puipui, ina ia le toe fa'alavelaveina i le pisapisao.

fufulu ipu faleuila

2. Mafuaaga mo le lauiloa o faletaele faʻapipiʻi puipui i Europa

O se tasi o mea e manaʻomia mo le taʻutaʻua o faletaele faʻapipiʻi puipui i Europa o loʻo faʻafefe i luga o le fola e tasi.

Alavai i luga o le fogafale e tasi e faasino i alavai i totonu o se fale i luga o le fogafale taitasi o loʻo faʻapipiʻi i paipa i totonu o le puipui, faʻasolosolo i luga o le puipui, ma mulimuli ane faʻafesoʻotaʻi i le alavai i luga o le fogafale e tasi.

I Saina, o le alavai mo le tele o fale faapisinisi e nonofo ai: alavai interlayer (alavai masani)

Ole alavai ole interceptor e faasino ile mea moni o paipa alavai uma i totonu ole fale ile fogafale ta'itasi e goto ile taualuga ole fogafale e sosoo ai, ma o lo'o fa'aalia uma.E mana'omia e lē e ona le fogafale e soso'o le fa'aalo tautau o le fale e nana ai paipa alavai ina ia 'alofia ai le a'afiaina o le matagofie.

E pei ona mafai ona e vaʻai, mo alavai i luga o le fogafale e tasi, o paipa e fausia i totonu o le puipui ma e le sopoia i le fogafale e sosoo ai, o le fufuluina o le a le faʻalavelave ai tuaoi i lalo, ma o le faletaele e mafai ona taofia mai le eleele e aunoa ma se tulimanu mama. .

"O paipa mo alavai i le isi fogafale e pasi uma i luga o le fola ma goto i le taualuga o le fogafale pito i lalo (e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo), lea e matua afaina ai le matagofie, o lea e tatau ai ona tatou faia le teuteuga o le taualuga.O le fa’afitauli e tusa lava pe fai le teuteuga o le taualuga, e a’afia lava i le pisapisao o le fogafale i luga, e faigata ai ona momoe tagata i le po.E le gata i lea, afai e tafe le paipa, o le a tafe saʻo i luga o le taualuga o le fogafale pito i lalo, lea e faigofie ona oʻo atu ai i feeseeseaiga.

faleuele wc

E mafua ona o le 80% o fale i Europa ua mamanuina ma alavai i luga o le fogafale tutusa, lea e maua ai le maatulimanu mo le tulaʻi mai o faletaele faʻapipiʻi puipui.O le mafuaaga o lona lauiloa faifai malie i Europa atoa.I Saina, o le tele o alavai o fale o alavai vaeluaga, lea e fuafua ai le nofoaga o le faletaele alavai i le amataga o le fausiaina.O le mamao mai le alavai i le puipui ua ta'ua o le pit distance.(O le va o le lua mo le tele o fale faapisinisi e 305mm pe 400mm.)

Ona o le vave faatulagaina o le va o le lua ma le avanoa faʻaagaga o loʻo i luga o le eleele nai lo le puipui, na matou filifili e faʻatau se faletaele faʻapipiʻi i luga o le fola, lea na umi se taimi."Talu ai ua ulufale atu faleuila fa'apipi'i puipui a Europa i le maketi a Saina ma amata fa'alauiloa faleuila fa'apipi'i puipui, ua matou va'aia ai ni mamanu sili atu ona matagofie ma aulelei, o lea ua amata ai ona matou taumafai faleuila fa'apipi'i i puipui."I le taimi nei, ua amata ona mu le faleuila fa'apipi'i i le puipui.

Initaneti Inuiry